اموزش های صحیح مطالعه و روش ها و راهکار ها برای خواندن درس..برنامه ریزی مناسب و
اطلاعات کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



موضوعات
لینک دوستان
نویسندگان
نظر سنجی

دوست عزیز مقطع شما کدام گرینه است؟

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مشاوره رایگان برنامه ریزی و پیشرفت تحصیلی و آدرس pishraftbarname.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






دیگر موارد



گن لاغری مردانه Online User

IranSkin go Up
تماس با ما
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 59
:: کل نظرات : 5

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 9

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 4
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 11
:: بازدید ماه : 320
:: بازدید سال : 892
:: بازدید کلی : 86228
سوال ستاره خانوم

ستاره : از بچگی تنبلم باعث میشه کمتر زیر بار کارهای بزرگ برم مثلا وقتی کسی بچه دار میشه من بجاش عزا میگیرم سعی کردم با خودم مثل مراجعینم برخوردکنم و خودمو درمان کنم نشدچون میدونستم دارم چیکار میکنم ولی مراجعینم که اینو نمیدونن براشون چاره ساز میشه الان میخوام برا ارشد بخونم و اصل مسئله همینه

 

سلام به دوست عزیز.اغلب ما در مواردی دلسرد یا غمگین می شویم. اگر شما افسردگی داشته باشید احساس غم ، تحریک پذیری و افسردگی در طول روز و برای چند هفته یا ماه را تجربه خواهید کرد. چهره ها و فعالیتهایی که معمولا برای شما لذت بخش بودند ، دیگر اینگونه نخواهند بود . شاید ادامه کار و فعالیت را متوقف و در تمام مدت احساس خستگی بکنید. اشتهای شما افزایش یا کاهش می یابد وزنتان اضافه یا کم می گردد . بی خوابی دو روزه ، خواب در تمام روز یا میل به « ماندن در رختخواب » در مواردی برای همه ما پیش می آید . اما اگر مشکلات برای چند هفته اتفاق بیافتد نشان دهنده یک مشکل جدی خواهند بود. اگر شما افسرده هستید در تمرکز یا تصمیم گیری مشکل خواهید داشت . دوستان شما در مورد حساسیت زیاد از حد یا گریه فراوانتان با شما صحبت می کنند ، وقتی در حال افسردگی قرار دارید ، احساس درماندگی و نا امیدی حالتی معمول برای شما خواهد بود و گویی در یک سالن تاریک گیر افتاده و قادر به خروج از آن نیستید . دیگران ممکن است متوجه عدم علاقه به انجام مسئولیت ها یا رسیدگی به ظاهر شخصی تان شودند . ممکن است در مورد مرگ و حتی خود کشی به اندازه زیادی فکر کرده باشید . اینها علائم افسردگی شدید هستند که برای درمان آن دارو تجویز می شود. دارو ها هیچ چیز را تثبیت نمی کنند. ولی به بهبود خلق و کارکرد شما کمک می کنند طوری که بتوانید شروع به کار با سایر مشکلات بنمایید. بطور مشخص داروهای ضد افسردگی برای مدت 8 الی 12 ماه و حتی بیشتر باید مصرف شوند ، اگر چه به هنگام احساس بهبود تمایل به قطع درمان وجود دارد ولی تداوم درمان تا زمانی که پزشکتان تجویز می کند ادامه آن ، اهمیت فراوان دارد . قطع زودرس داروها موجب برگشت نشانه های اولیه خواهد شد . ممکن است از شما خواسته شود که بصورت تدریجی داروها را کاهش دهید. قطع تدریجی به ویژه در مورد بعضی از داروها به بدن شما اجازه سازگار شدن را می دهد. داروهای امروزی برای درمان افسردگی اعتیاد آور نیستند.ممکن است بعضی از نشانه ها را تجربه می کنید و این احساس به شما دست بدهد که نکند به دارو وابسته شده ام. در آغاز درمان ، دارو های ضد افسردگی می توانند احساس غیر معمولی از انرژی ، به ویژه در مقایسه با حالت قبلی در شما ایجاد کنند ، مانند هر نوع داروی دیگر ضد افسردگی ها نیز عوارض جانبی بالقوه را دارا هستند . احساس وابستگی یا مسمومیت نشان در آغاز درمان ، دارو های ضد افسردگی می توانند احساس غیر معمولی از انرژی ، به ویژه در مقایسه با حالت قبلی در شما ایجاد کنند ، مانند هر نوع داروی دیگر ضد افسردگی ها نیز عوارض جانبی بالقوه را دارا هستند . احساس وابستگی یا مسمومیت نشان دهنده واکنش غیر معمول به دارو ها ، تداخل دارویی دیگر با الکل یا سایر عوارض جانبی نا خواسته می باشد. همچنین ، بعضی از بیماران افسرده – شیدا در پاسخ به این دارو ها ممکن است حالت ناخواسته را تجربه کنند . که باید سریعا با روان پزشک تماس بگیرید . بطور کلی ضد افسردگی ها اعتیاد آور نیستند و درمان موفقیت آمیز افسردگی این است که بعد از قطع دارو با رواندرمانی زمان های عود را به تاخیر و شدت علایم را حداکثر پایین آوریم.

هر گونه سوال و هر گونه مشکلی داشتید ان را در بخش نظرات مطرح کنید تا در کم ترین فرصت در صفحه ی اصلی وبلاگ نشان داده شود..هم چنین میتوانید از طریق فرم تماس با من تماس مستقیم داشته باشید
تعداد بازدید از این مطلب: 425
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : محمد
تاریخ : چهار شنبه 7 خرداد 1393
نظرات
سوال اقا علیرضا

چگونه درك مطلب خود را افزایش دهیم؟ این سوال اقای علیرضا


چكیده: یكی از مهمترین مهارتهای یادگیری، درك مطلب می باشد. هر چه ادراك و دریافت بهتر باشد، یادگیری و یادآوری مطالب نیز آسان تر می شود. برای درك بهتر باید هدف و انگیزه داشت. به خاطر داشته باشید كه مطالعه بدون هدف و پیش زمینه همچون گردابی است كه فرد را در خود گرفتار می كند.


هدف مطالعه
هدف مطالعه ارتباط دادن مطالب جدید با مطالبی است كه از قبل می دانید، اگر راجع به موضوع پیش زمینه ای نداشته باشید و بخواهید آن را در ذهن خود جای دهید، مثل این است كه بخواهید آب را در دستان خود نگه دارید. می بینید كه این كار غیر ممكن است و به زودی مطالب از ذهن شما خارج می شود.
به عنوان مثال سعی كنید این اعداد را بخوانید و بخاطر بسپارید:
خواندن و حفظ كردنش سخت است نه؟ 4 2 3 6 1 5 7
این یكی آسان تر است، بخاطر اینكه كوتاهتر شده است. 4 2 3 6 – 1 5 7
و این یكی از همه آسان تر است، چون به ترتیب اعداد نوشته شده و به خاطر پیش زمینه ای كه دارید به راحتی آن را حفظ می كنید. 7 6 5 4 – 3 2 1
اگر ورزش را دوست داشته باشید، چون پیش زمینه ای برای خواندن، فهمیدن و به خاطر سپردن مطالب ورزشی در ذهن خود دارید، خواندن مطالب ورزشی برای شما بسیار آسان تر می شود.


تقویت مهارت مطالعه و درك مطلب
برای درك مطلب نیاز به انگیزه، تمركز، پیش زمینه و روش مطالعه صحیح دارید.
در اینجا توصیه‌هایی برای تقویت این مهارت ذكر می كنیم:

1- اطلاعات عمومی خود را افزایش دهید.

با خواندن كتاب، روزنامه و مجله اطلاعات عمومی خود را گسترش دهید و به رویدادهای اطراف خود علاقه نشان دهید.

2- با ساختار پاراگراف آشنا شوید.

معمولا هر پاراگراف با مقدمه ای شروع شده و با نتیجه ای پایان می یابد. اغلب اولین جمله به توصیف كلی مطالب می پردازد و زمینه را برای توضیح بیشتر فراهم می كند. پس به جملات اول هر پاراگراف بیشتر توجه كنید تا بتوانید موضوع بحث را بهتر تشخیص دهید. همچنین به دنبال نشانه‌ها، كلمات و عباراتی باشید كه نشان دهنده تغییر موضوع مورد بحث می باشند.

3- حدس بزنید و پیش بینی كنید.

یك خواننده باهوش و زرنگ همیشه سعی می كند تا نظرات نویسنده، سؤالها و موضوعهای بعدی را حدس بزند. این كار باعث كنجكاوی و افزایش دقت خواننده می شود.

4- به شیوه تنظیم مطالب توجه كنید.

آیا مطالب بر اساس ترتیب زمانی نوشته شده اند و یا بر اساس درجه اهمیت؟ ترتیب مطالب بر اساس كاربرد آنهاست و یا بر اساس دشواری آنها؟ این كار به تنظیم مطالب در ذهن كمك می كند.

5- در خود انگیزه و علاقه ایجاد كنید.

پیش از آنكه مطلبی درس داده شود، نگاهی گذرا به آن بیاندازید. سؤالاتی در مورد آن از خود بپرسید و با هم كلاسی‌ها در مورد آن صحبت كنید. هر چه انگیزه و علاقه شما بیشتر باشد، درك شما نیز بهتر خواهد شد.

6- به نكاتی كه به فهم مطلب كمك می كند توجه كنید.

به عكس‌ها، نمودارها، جدول‌ها و سرفصل‌ها توجه كنید. اولین و آخرین پاراگراف هر بخش را بخوانید.

7- مطالب را خلاصه نویسی و دوره كنید.

یك بار خواندن كتاب هیچ گاه كافی نیست. برای فهم عمیق تر باید زیر مطالب مهم را خط بكشید، خلاصه كنید و دوره نمایید.

8- از تكنیكی منظم و منسجم استفاده كنید.

هنگام مطالعه از یك روش منظم استفاده كنید تا به آن روش مسلط شوید. یكی از بهترین روشها، شامل مراحل پیش خوانی، پرسش، خواندن، بازگویی و تعریف و دوره مطالب می باشد.

9- با تمركز و توجه كامل مطالعه كنید.

یك خواننده خوب همیشه با تمركز و توجه كامل مطالعه می كند و هیچ مطلبی را نخوانده باقی نمی گذارد. پس تا موضوعی را كاملا نفهمیده‌اید، به سراغ موضوع بعدی نروید.

 و سوال بعدی ..چی بخورم تا خوابم نبره؟؟؟برای پاسخ این سوال به ادا مه مطلب بروید

هر گونه سوال و هر گونه مشکلی داشتید ان را در بخش نظرات مطرح کنید تا در کم ترین فرصت در صفحه ی اصلی وبلاگ نشان داده شود..هم چنین میتوانید از طریق فرم تماس با من تماس مستقیم داشته باشید
تعداد بازدید از این مطلب: 420
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : محمد
تاریخ : سه شنبه 6 خرداد 1393
نظرات
سوال اقا شاهین

شاهین»با سلام..ببخشید شما گفتین که هر کسی متوسط 45 دقه درس و 15 دقه استراحت کننه..اما من 20 دقه ..نهایتش 30 دقه درس بخونم..چیکار کنم بیشتر درس بخونم..خیلی بی حال و بی لشتها هستم...مرسی

 

پاسخ:

با سلام همانظور که گفتید بی حال هستین و کم اشتها!!بنابراین شما اصلا تغذیتون خوب نیست...اول یک برنامه ی تغذیه ای پیدا کنید و بهش عمل کنید کم کم ساعاتتون رو افزایش بدب..چون تغذیه مناسب خیلی تاثیری روی مطالعه داره..اگر برنامه ی تغذیه میخواهید تو خصوصی بهم پیام بدید

 

موفق باشید

هر گونه سوال و هر گونه مشکلی داشتید ان را در بخش نظرات مطرح کنید تا در کم ترین فرصت در صفحه ی اصلی وبلاگ نشان داده شود..هم چنین میتوانید از طریق فرم تماس با من تماس مستقیم داشته باشید
تعداد بازدید از این مطلب: 485
موضوعات مرتبط: روش های مطالعه , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : محمد
تاریخ : سه شنبه 6 خرداد 1393
نظرات
صبحانه خوردن چه نقشی دارد؟؟

صبحانه خوردن نقش بسزایی در فهم و درک مطالب دارد و برای مثال..کسی که بدون صبحانه درس را مطالعه میکند حدود 10 درصد از مطالب را میفهمد و درک میکند و میتواد حفظ کند..اما کسی که صبحانه ی کاملی داشته باشید حدود بیش از 96 درصد مطالب را میتواند بخواند و حفظ کند

پیپس خودتان قضاوت کید..........نظر فراموش نشه....................................به نکات زیز توجه کنید !!

 

اهمیت خوردن صبحانه

    کارشناسان علوم تغذیه صبحانه را مهم‌ترین وعده غذایی روز نامیده‌اند. منبع انرژی سلول‌ها‌ی مغزی فقط گلوکز است. لذا افت قند خون ناشی از عدم مصرف صبحانه قبل از هر چیز، روی کارایی مغز تأثیر سوء می‌گذارد. کودکانی که عادت به خوردن صبحانه ندارند دچار اختلالاتی مانند سر گیجه، تهوع و حتی در برخی موارد استفراغ می‌شود.
نخوردن صبحانه از دلایل مهم افت تحصیلی در کودکان سنین مدرسه و اختلال رشد در کودکان پیش دبستانی است.

     صبحانه حاوی غذاهای کم چرب و فیبر و غلات در پیشگیری از افزایش وزن افراد به ویژه کودکان و نوجوانان بسیار مؤثر است. افرادی که از خوردن صبحانه غفلت می‌کنند بدون آن که متوجه باشند در طول زمان از بهره‌وری کمتری برخوردارند. لذا توصیه می‌شود که شام در ساعات ابتدای شب، خوابیدن به موقع، زودتر از خواب بیدار شدن در صبح و تشویق دانش آموزان به ورزش قبل از صرف صبحانه موجب می‌شود که دانش آموز به تدریج اشتهای خود را برای خوردن صبحانه پیدا کند.

صبحانه مناسب

    در وعده صبحانه، نان به عنوان تأمین انرژی، پنیر یا تخم مرغ به عنوان یک منبع پروتئینی و شیر برای تأمین پروتئین و کلسیم گنجانده می‌شود. کره همراه با مربا یا عسل یا خرما بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه را تأمین می‌کند. علاوه بر آن کره منبع خوبی از ویتامین های محلول در چربی مانند ویتامین A و P است.
نمونه ای از یک صبحانه مناسب برای دانش آموزان:
   - نان و پنیر با گردو
   - نان و پنیر با گوجه فرنگی یا خیار
   - نان و کره با عسل یا مربا
   - نان و تخم مرغ با گوجه فرنگی یا پنیر
   - نان و کره و خرما
   - نان و پنیر با سبزی
مصرف یک لیوان شیر همراه با صبحانه توصیه می‌شود.

    انواع غذاهای سنتی مانند عدس با نان، خوراک لوبیا با نان و انواع آش‌های محلی از غذاهای مفید و با ارزش بالای غذایی می‌باشد. که در بعضی از مناطق کشورمان به عنوان صبحانه مصرف می‌شود.

مصرف شیرینی و شکلات

    در مصرف شیرینی و شکلات باید جانب احتیاط را رعایت نمود. مصرف بی رویه شکلات و شیرینی به دلیل آن که موجب بی اشتهایی و سیری کاذب در کودکان می‌شود، آن‌ها را از مصرف غذاهای اصلی باز می‌دارد و موجب اختلال رشد آنها خواهد شد لذا به والدین توصیه می‌شود که حداقل در منزل از نگهداشتن شکلات و شیرینی خودداری نمایند و به این ترتیب دسترسی دائمی آنها را به این نوع مواد کاهش دهند و از شکلات وشیرینی به عنوان جایزه به کودکان خودداری نمایند و با تنظیم یک برنامه منظم، تعداد شکلات و شیرینی که دانش آموز در طول روز مصرف می‌کند را کنترل نمایند.

میان وعده‌های مناسب

    کودکان سنین مدرسه علاوه بر سه وعده اصلی غذایی ( صبحانه، نهار، شام ) به میان وعده نیاز دارند. در این سنین کودکان باید هر 4 تا 6 ساعت برای نگهداشتن غلظت قند خون در حد طبیعی غذا بخورند تا فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز در حد مطلوب باقی بماند.
    استفاده از انجیر خشک، توت خشک، بادام، پسته، گردو، برگه زرد آلو و انواع میوه‌ها نظیر سیب، پرتقال، نارنگی، هلو، زردآلو، لیمو شیرین و سبزیجاتی مانند هویج، کاهو، خیار، ساندویچ‌هایی مانند نان و پنیر و سبزی، ساندویچ انواع کوکو و یا کتلت، نان و حلوا شکری، نان و پنیر و خرما می‌تواند به عنوان میان وعده های مناسب در برنامه غذایی دانش آموزان قرار گیرد.
    این مواد کم هزینه و به راحتی با توجه به عادت غذایی خانواده در دسترس اکثریت خانواده ها است.
 

هر گونه سوال و هر گونه مشکلی داشتید ان را در بخش نظرات مطرح کنید تا در کم ترین فرصت در صفحه ی اصلی وبلاگ نشان داده شود..هم چنین میتوانید از طریق فرم تماس با من تماس مستقیم داشته باشید
تعداد بازدید از این مطلب: 399
موضوعات مرتبط: روش های مطالعه , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : محمد
تاریخ : دو شنبه 5 خرداد 1393
نظرات

تعداد صفحات : 2
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد
درباره ما
به وبلاگ من خوش آمدید..اینجا هر گونه سوال در مورد برنامه ریزی دارید بپرسی..تعارف نداریم که...اگرم وبلاگ دارین لیکن و ادرسوتونو بدین تا لینک کنم...پس هر گونه سوال..راهنمایی.دبیرستان.کنکور.دانشگاه و .. هر چیز دیگه ای.. پشیمون نمیشیدااااا من کمکتون میکنم
منو اصلی
صفحات
پیوندهای روزانه
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید